Circular activitat de teatre a Sagunt de la matèria d'angles

Benvolgudes famílies,

Des de l'AMPA volem informar-vos que al llarg d'aquesta setmana, tot l'alumnat que va participar de l'activitat de teatre de la matèria d'anglès el passat dia 9 de febrer i que pertany a l'AMPA, rebrà 3€. Aquest import es correspon amb la part que ha estat subvencionada per l'AMPA per a aquesta activitat.

Es per això que vos informem per a que tota aquella família que estiga subscrita a l'AMPA en aquest curs escolar, el seu fill o filla haja assistit a aquesta activitat i no reba la quantitat anomenada ens ho faja saber a través del mail ampaiespladenadal@gmail.com per tal de poder comprovar-ho i resoldre-ho.

Moltes gràcies pel vostre suport

La directiva de l'AMPA


Circular actividad de teatro en Sagunto de la materia de inglés

Queridas familias,

Desde al AMPA queremos informaros de que a lo largo de esta semana el alumnado que participó de la actividad de teatro de la materia de inglés el pasado día 9 de febrero y que pertenezca al AMPA, recibirá 3€. Este importe se corresponde con la parte que ha sido subvencionada por el AMPA para esta actividad.

Es por eso que os informamos, para que toda aquella familia que esté subscrita en la AMPA en este curso escolar, cuyo hijo/a haya asistido a la actividad y no reciba dicha cantidad nos lo haga saber a través del mail ampaiespladenadal@gmail.com para poder comprobarlo y así resolverlo.

Muchas gracias por vuestro apoyo

La directiva de la AMPA





Comentarios

Entradas populares de este blog

Enquesta escola de pares i mares

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA